naar Contact
naar Prijslijst
U bent op deze pagina
naar Producten
naar Homelijnen
bocht
logo
Basisbehandelingen
gezichten
Reinigende gelaatsbehandeling
Luxe behandeling
Handen- en voetenverzorging
Klassieke gelaatsbehandeling
Behandeling diamond peel
Behandeling fruitzuur
Behandeling acné
Wenkbrauwen epileren € 10,00
Wenkbrauwen verven* € 10,00
Wimpers verven* € 12,50
Wenkbrauwen epileren en verven € 18,00
+ wimpers verven € 25,00
Bovenlip harsen* € 10,00
Kin harsen* € 10,00
Bovenlip en kin harsen € 17,50
Gelaat harsen € 20,00
Bovenbenen harsen € 19,00
Onderbenen harsen € 19,00
Boven- en onderbenen harsen € 36,00
Bikinilijn harsen € 17,50
Oksels harsen € 17,50
Armen harsen € 17,50

* kost per onderdeel € 7,00 bij een gelaats-
behandeling.

foto

 

   

Reinigende gelaatsbehandeling € 42,50
Een effectieve reinigende behandeling, aangepast aan ieder huidtype. Oppervlaktereiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, ampul, masker, lotion, dag- of nachtverzorging.

 

 

Klassieke gelaatsbehandeling
€ 52,50
Een uitgebreide behandeling met een reinigende, voedende en ontspannende werking, verrijkt met ampullen met zuivere werkstoffen. Oppervlakte reiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, ampullen, massage gezicht, hals en decolleté, masker, lotion, aanbrengen specifieke crème, serum, dag- of nachtverzorging.

 

 

Luxe gelaatsbehandeling € 62,50
Een zeer uitgebreide luxe behandeling verrijkt
met ampullen met zuivere werkstoffen en oogbehandeling. Oppervlaktereiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, specifiek reinigend masker, verwijderen onzuiverheden, ampullen, massage gezicht, hals en decolleté, masker, aanbrengen specifieke crème, oogverzorging, lotion, serum, dag- of nachtverzorging.

 

 

Luxe gelaatsbehandeling Quintenstein € 72,50
Een zeer uitgebreide luxe gelaats- behandeling (zie aldaar), maar dan met de Quintenstein lijn voor de rijpe en zeer gevoelige huid die net iets extra’s nodig heeft.

 

 

Microdermabrasie Diamond Peel behandeling € 65,00
Een mechanische dieptepeeling waardoor celvernieuwing extra gestimuleerd wordt en wat zorgt voor huidverjonging. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Fruitzuurbehandeling € 42,50
Fruitzuur wordt gebruikt om allerhande soorten huidproblemen effectief aan te pakken. Het heeft een diepreinigende werking op de huid.
De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt. Oppervlakkige rimpeltjes en littekentjes veroorzaakt door acné vervagen. Maar ook pigmentvlekken verminderen. Ook kan de oneffen en grauwe huid weer steviger en gladder gemaakt worden.
Vraag voor een kuurbehandeling naar de mogelijkheden.

 

 

Acnébehandeling € 42,50
Een behandeling gericht op intensieve reiniging van de acnéhuid. Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, fruitzuur en peeling, diep reinigend en zuiverend masker, lotion, dag- of nachtverzorging. Ook een kuurbehandeling is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.