Hieronder staan de behandelingen met een beschrijving wat een behandeling inhoudt. Heeft u na het lezen nog vragen, neem gerust contact op.

Wenkbrauwen epileren € 11,00
Wenkbrauwen verven* € 11,00
Wimpers verven* € 12,50
Wenkbrauwen epileren en verven € 19,50
+ wimpers verven € 27,50
Bovenlip harsen* € 10,00
Kin harsen* € 10,00
Bovenlip en kin harsen € 18,00
Gelaat harsen € 22,50
Bovenbenen harsen € 20,00
Onderbenen harsen € 20,00
Boven- en onderbenen harsen € 38,00
Bikinilijn harsen € 18,00
Oksels harsen € 18,00
Armen harsen € 18,00

* kost per onderdeel € 7,50 bij een gelaatsbehandeling.

Een effectieve reinigende behandeling, aangepast aan ieder huidtype. Oppervlaktereiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, ampul, masker, lotion, dag- of nachtverzorging.

Een uitgebreide behandeling met een reinigende, voedende en ontspannende werking, verrijkt met ampullen met zuivere werkstoffen. Oppervlakte reiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, ampullen, massage gezicht, hals en decolleté, masker, lotion, aanbrengen specifieke crème, serum, dag- of nachtverzorging.

Een zeer uitgebreide luxe behandeling verrijkt met ampullen met zuivere werkstoffen en oogbehandeling. Oppervlaktereiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, specifiek reinigend masker, verwijderen onzuiverheden, ampullen, massage gezicht, hals en decolleté, masker, aanbrengen specifieke crème, oogverzorging, lotion, serum, dag- of nachtverzorging.

Een zeer uitgebreide luxe gelaatsbehandeling (zie hierboven), maar dan met de Quintenstein lijn voor de rijpe en zeer gevoelige huid die net iets extra’s nodig heeft.

Een mechanische dieptepeeling waardoor celvernieuwing extra gestimuleerd wordt en wat zorgt voor huidverjonging. Vraag naar de mogelijkheden.

Fruitzuur wordt gebruikt om allerhande soorten huidproblemen effectief aan te pakken. Het heeft een diepreinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt. Oppervlakkige rimpeltjes en littekentjes veroorzaakt door acné vervagen. Maar ook pigmentvlekken verminderen. Ook kan de oneffen en grauwe huid weer steviger en gladder gemaakt worden. Ook een kuurbehandeling is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Een behandeling gericht op intensieve reiniging van de acnéhuid. Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, fruitzuur en peeling, diep reinigend en zuiverend masker, lotion, dag- of nachtverzorging. Ook een kuurbehandeling is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.